Svetovna skupnost Baha'i
Svetovni center Vere Baha'i
Narodne skupnosti
Hiae Caacenja
Razvoj dru~be
 
Predstavnik mednarodne skupnosti Baha'i na Milenijskem mirovnemu vrhu v OZN.
 
   

ORGANIZACIJE VERE BAHA'I
Mednarodna skupnost Baha'i
Mednarodna skupnost Baha'i ima od leta 1948 status svetovalca pri Združenih Narodih Ekonomsko Socialnega Sveta (ECOSOC) in UNICEF. Prav tako tesno sodeluje z UNESCO-m. Mednarodna skupnost Baha'i ima svoj sedež v New Yorku, oddelke v Ženevi in Narobiju, ter predstavnike v Haifi, Londonu, Parizu, Ankari, Hongkongu in Pacifiku. Njihov namen je predstaviti perspektive in izkušnje Baha'ijev v mednarodnih forumih o človekovih pravicah, rasizmu, enakopravnosti ženske in moškega, izobrazbe, okoljevarstva, zlorabe drog, razorožitvi in miru.

Knjižnica izjav Mednarodne skupnosti Baha'i v OZN
Knjižnica izjav Mednarodne Skupnosti Baha'i, podanih ob različnih priložnostih v OZN. Zgodovina aktivnega sodelovanja z OZN.

OSTALE ORGANIZACIJE
Virtualni ogled šol Baha'i
Profil nekaterih Baha'i šol je predstavljen v tem članku na Suite101.com. Povezave na šole v Čila, Japonske, Švice, Kanade, Bolivije, Indije, ZDA in Nizozemske.

European Baha'i Bussiness Forum
EBBF je globalno, profesionalno in neprofitno združenje moških in žensk, ki prakticirajo ter promovirajo moralna in etična načela v poslovnem svetu.

The Firestarter project
Projekt FIRESTARTER je posvečen iskanju resnice o pomembnih temah današnjega življenja. Omogoča telekonference v ŽIVO in omogoča ogled kratkih filmov v Flashu na različne teme.